18.3 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple ανοίγει το νέο UK campus στο ιστορικό Battersea Power Station

    8bps_sunset_view

    Η Evening Standard αναφέρει σήμερα πως η Apple θα δημιουργήσει ένα φανταστικό νέο campus στο ιστορικό κτίριο Battersea Power Station δίπλα από τον ποταμό Τάμεση.

    “H Apple θα μεταφέρει 1,400 εργαζομένους από 8 διαφορετικές τοποθεσίες του Λονδίνου σε αυτό που ονομάζει ένα νέο campus στο πρώην εργοστάσιο ηλεκτρικής παραγωγής. Οι εργαζόμενοι αυτοί θα καταλάβουν όλους τους 6 ορόφους αυτού του καθεδρικού στιλ κτιρίου που πρόσφατα έχει ανακαινιστεί μετά από λειτουργία ως εργοστασίου για 33 ολόκληρα χρόνια”

    Το εν λόγω κτίριο αποτελεί ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα του Λονδίνου και αυτά που ξεχωρίζουν τόσο για την αρχιτεκτονική τους όσο και για την ιστορία τους. Το γεγονός πως η Apple θα το εξαγοράσει σημαίνει πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια για την πόλη του Λονδίνου.

    Η Apple αναφέρει πως τα εγκαίνια θα γίνουν κάποια στιγμή το 2021 ενώ η απόφαση αυτή σημαίνει πως όλη η ομάδα του Λονδίνου θα μπορεί να δουλεύει κάτω από την ίδια στέγη ενώ παράλληλα η εταιρεία θα βοηθήσει στις εργασίες ανακαίνισης αυτού του ιστορικού κτιρίου με την τεράστια κληρονομία.

    Τα κεντρικά γραφεία της Apple στην Ευρώπη θα παραμείνουν ως έχουν στην Ιρλανδία.

    H Apple δεν θα έχει την πλήρη κυριότητα του χώρου κάτι το οποίο σημαίνει πως θα δημιουργηθούν μια σειρά από άλλα γραφεία, οικίες και μαγαζιά με την εταιρεία να αποτελεί τον μεγαλύτερο ένοικο του πρώην εργοστασίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles