16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple θα μειώσει τις τιμές των επερχόμενων 4.7″ και 5.5″ iPhone;

    iphone-7-jet-black-manufacturing-image-006

    O αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo και σε συνέχεια των νέων εκθέσεων του που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως η Apple θα μειώσει τις τιμές των επερχόμενων 4.7″ και 5.5″ iPhone.

    Ο λόγος για αυτή την διαφορά στην τιμολογήση είναι πως η Apple κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει αυτά τα μοντέλα στην αγορά την LCD τεχνολογία. Μειώνοντας τις τιμές αυτών των μοντέλων η Apple μπορεί να κερδίσει μερίδιο της αγοράς .

    Πιο συγκεκριμένα ο αναλυτής πιστεύει ότι το 4.7 ιντσών μοντέλο τον επόμενο χρόνο θα γίνει η mid-range ή ακόμη και η low- end συσκευή της Apple.

    Προβλέπει επίσης πως μειώση μπορεί να δούμε και σε κάποιες εκδόσεις των 5.5 ιντσών μιας και η συγκεριμένη έκδοση θα βρεθεί στην μέση μεταξύ του 4.7 ινστών μοντέλου και του high end OLED μοντέλου.

    Τέλος αναφέρει πως η ονομασία που ίσως ακολουθήσει η Apple για αυτά θα είναι “iPhone 7s” και “iPhone 7s Plus”, ενώ η νέα ναυαρχίδα με την OLED οθόνη ίσως έρθει με την ονομασία του “iPhone 8”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles