21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple θα κάνει διαθέσιμη την iOS 13 έκδοση στο ευρύ κοινό στις 19 Σεπτεμβρίου

    Μετά την πρώτη παρουσίαση της iOS 13 έκδοσης στο φετινό WWDC το καλοκαίρι και ύστερα από μια σειρά public beta εκδόσεων η νέα μεγάλη αυτή αναβάθμιση του λογισμικού είναι σχεδόν έτοιμη για την ευρεία διάθεση της προς όλους. Σήμερα και μετά το τέλος του event της Apple η εταιρεία ανακοίνωσε πως και επίσημα το iOS 13 θα γίνει διαθέσιμο την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

    Το iOS 13 παρουσιάστηκε μαζί με τα iPadOS 13, watchOS 6, tvOS 13, και macOS Catalina τον Ιούνιο στο WWDC.

    Τόσο η iOS 13 έκδοση όσο και η iPadOS 13 έρχονται με πληθώρα νέων χαρακτηριστικών όπως το πολυαναμενόμενο Dard Mode, με ανασχεδιασμένες εφαρμογές όπως αυτές των Υπενθυμίσεων και Σημειώσεων, με νέα Find My εφαρμογή και πολλά πολλά ακόμη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles