16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2ο οικ. τρίμηνο στις 27 Απριλίου

    apple-money-logoΗ Apple ανακοίνωσε ότι στις 27 Απριλίου θα διαθέσει στο κοινό τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου οικονομικού της τριμήνου. Ο οικονομικός απολογισμός θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 2 PM PST/5 PM EST και θα μεταδοθεί live από το site της Apple.

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο προηγούμενο οικονομικό τρίμηνο, ο Tim Cook είχε δηλώσει ένα καταπληκτικό ρεκόρ πωλήσεων στα 74 εκατ. τεμάχια iPhones, πωλήσεις που ως επι το πλείστον οδήγησαν τα καινούρια iPhone 6 & 6 Plus. Επιπλέον το προηγούμενο οικονομικό τρίμηνο η Apple κατέκτησε ακόμη μία κορυφή με 74 δις $ έσοδα και πουλώντας την δισεκατομμυριαστή συσκευή iOS. Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του 2ου οικονομικού τριμήνου της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο και θα είμαστε εδώ να τα μοιραστούμε και να τα σχολιάσουμε μαζί σας!

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles