20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple διευθετεί την υπόθεση για παραβίαση ευρεσιτεχνίας AirPods με την Koss πριν από τη δίκη

    Αφού κατηγορήθηκε για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ασύρματων ακουστικών της Koss, η Apple συμφώνησε να διευθετήσει μια συμβιβαστική λύση για τα ακουστικά AirPods και Beats, ανέφεραν οι εταιρείες σε δικαστήριο που κατέθεσαν το Σάββατο πριν από την προγραμματισμένη δίκη της Δευτέρας.

    Η Koss κατηγόρησε την Apple για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε μια αγωγή του 2020. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι εφηύρε ασύρματα ακουστικά γενικά και αληθινά ασύρματα ακουστικά στο αυτί -in-ear ειδικότερα:

    Η Koss ανέπτυξε πρωτότυπα ακουστικά in-ear που βασίστηκαν στις προσπάθειες ανάπτυξης τσιπ, με τα λειτουργικά πρωτότυπα από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 να μοιάζουν πολύ με κοινώς γνωστά καταναλωτικά προϊόντα που κατακλύζουν την αγορά μιάμιση δεκαετία αργότερα.

    Ωστόσο, λίγες μέρες πριν από τη δίκη, η Apple και η Koss κατέληξαν σε συμφωνία, σύμφωνα με το Reuters. Οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς και ούτε οι εταιρείες ούτε οι δικηγόροι απαντούν σε αιτήματα για σχόλια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.