21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple δεν απαιτεί υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εργαζομένους της αλλά αυξάνει τα τεστ για COVID από τον επόμενο μήνα

    Από την αρχή του επόμενου μήνα η Apple αυξάνει τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19 για τους εργαζομένους της. Έτσι λοιπόν οι εργαζόμενοι των γραφείων και των καταστημάτων της που δεν είναι εμβολιασμένο θα πρέπει να κάνουν συχνά Rapid και PCR τεστ ενώ αυτοί που είναι εμβολιασμένοι θα κάνουν λιγότερα τεστ σε τυχαία χρονικά διαστήματα.

    Σε αντίθεση με άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Google και η Facebook, η Apple δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους εργαζομένους της και δεν έχει δώσει τελεσίγραφο ότι για να μείνουν στην εταιρεία θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια. Η εταιρεία όμως πλέον απαιτεί για την χρήση πολύ συχνών τεστ.

    Η Apple τον περασμένο μήνα ξεκίνησε να ζητάει από τους εργαζομένους της πληροφορίες για το αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι ενώ μέσω καμπάνιας της εσωτερικά της εταιρείας τόνιζε τα οφέλη του εμβολιασμού.

    Ο Cook εξήγησε πως η Apple παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της πανδημίας και θα είναι ευέλικτη σε αλλαγές πλάνων όταν και άμα χρειαστεί στον εργασιακό χώρο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.