21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple και η Belkin μειώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον με νέες συσκευές για το λανσάρισμα των iPhone 13

    Κατά την διάρκεια του media event της Τρίτης ο Greg Joswiak τόνισε πως η Apple έφερε νέα σχεδίαση στην συσκευασία των iPhone 13 έχει ώστε να ελαχιστοποιήσει το πλαστικό περιτύλιγμα του κουτιού κάτι που θα οδηγήσει στην αποφύγει 600 τόνων πλαστικών σκουπιδιών μέσα σε ένα χρόνο.

    Όπως κοινοποίησε στο Twitter ο leaker DuanRui φαίνεται πως η λύση της Apple για την συσκευασία των iPhone 13 έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά αξεσουάρ τους μιας και έχει να κάνει με μια αυτοκόλλητη ταινία που ανοίγει για να ξεσφραγίσει η συσκευασία και να ανοιχτεί.

    Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που φέρνει αλλαγές στην συσκευασία ως μέρος του iPhone 13 λανσαρίσματος στην αγορά μιας και η Belkin ανακοίνωσε πως η νέα γραμμή των προστασιών οθόνης για τα iPhone 13 θα έρθει σε μια συσκευασία που θα είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.