15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Tim Cook τονίζει πως η δικαστική απόφαση για την Epic Games τερματίζει κάποιες συζητήσεις για το App Store

    Ο Tim Cook είπε στους εργαζομένους της εταιρείας σε μια πρόσφατη εσωτερική συνάντηση που είχε μαζί τους, πως ελπίζει πως θα προχωρήσουν πέρα πλέον από την δικαστική διαμάχη με την Epic και πως η πρόσφατη δικαστική απόφαση που πάρθηκε θα βάλει τέλος σε κάποιες συζητήσεις για το App Store.

    Σύμφωνα με το The Verge ο Tim Cook ανέφερε στους εργαζομένους της εταιρείας:

    “Αν καθίσετε λίγο και σκεφτείτε και θυμηθείτε τι είναι το App Store… To App Store χτίστηκε για να είναι ένα ασφαλές μέρος για τους χρήστες που θα μπορούν να αναζητούν και να εξερευνούν νέες εφαρμογές. Επίσης σχεδιάστηκε για να αποτελεί ένα πολύ καλό επιχειρηματικό μοντέλο και για τους προγραμματιστές. Μας ζητήσαν από την Epic να του παρέχουμε μια ειδική μεταχείριση και είπαμε κάθετα όχι και έτσι μας έκαναν μήνυση σε 10 διαφορετικά σημεία. Το δικαστήριο αποφάσισε στα 9 από αυτά υπέρ μας και μόνο 1 υπέρ της Epic. Πιο σημαντικό και δικαστικά αποδείχθηκε πως η Apple δεν είναι ένα μονοπώλιο κάτι το οποίο εμείς πάντα το γνωρίζαμε μιας και είμαστε σε μια απίστευτα ανταγωνιστική αγορά.”

    Ο Cook τόνισε εν συνεχεία πως μετά και από αυτή την δικαστική απόφαση θα ήταν καλό να τερματιστούν κάποιες συζητήσεις γύρω από το App Store.

    Ο Cook δεν ανέφερε αν η Apple θα ασκήσει έφεση για την δικαστική απόφαση του ενός σημείου που κέρδισε η Epic ενώ από την πλευρά της η Epic Games έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα ασκήσει έφεση άμεσα για την πρόσφατη δικαστική απόφαση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.