20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple γιορτάζει το πρωτάθλημα τον Toronto Raptors στο NBA

    Μετά την νίκη τον Toronto Raptors χθες το βράδυ στο 6ο παιχνίδι των 2019 NBA τελικών, η Apple γιορτάζει και αυτή με την σειρά της αποδίδοντας ένα φόρο τιμής στο Καναδικό site της.

    Όσοι λοιπόν χρήστες επισκεφτούν το Apple.ca θα δουν ένα animation με μπάλες του μπάσκετ και T-Rex δεινοσαύρους καθώς και σημαιάκια του Καναδά να αιωρούνται.

    Για την ακρίβεια, το Golden State Warriors είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά με το σκορ στο 110-111 ο Στεφ Κάρι αστόχησε σε τρίποντο, με τους γηπεδούχους να χρεώνονται ακολούθως με τεχνική ποινή (επειδή κάλεσαν τάιμ-άουτ, ενώ τα είχαν εξαντλήσει) και ενώ απέμεναν 9 δέκατα του δευτερολέπτου για το τέλος. Το πρωτάθλημα είχε κριθεί, με τον Λέοναρντ να ευστοχεί στην βολή της τεχνικής ποινής και σε δύο ακόμα στην συνέχεια, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

    MVP των τελικών αναδείχθηκε ο Καγουάι Λέοναρντ, ο οποίος είχε ανάλογη διάκριση το 2014, παίζοντας με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και έτσι έγινε ο τρίτος παίκτης στην Iστορία του ΝΒΑ (μετά τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ -με Μπακς και Λέικερς, ΛεΜπρον Τζέιμς -με Καβαλίερς και Χιτ), που έχει πάρει το ίδιο βραβείο με δύο διαφορετικές ομάδες.

    Η νίκη των Raptors απέναντι στους Golden State Warriors σηματοδότησε το πρώτο πρωτάθλημα του Καναδά στο NBA.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles