14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple ανανεώνει το website της , συνενώνει το Online Store με τις σελίδες προϊόντων

    Η Apple προχώρησε σε μια ανανέωση του site της και παράλληλα ενσωμάτωσε το Online Store στις προϊοντικές σελίδες του κυρίως site. Πλέον δεν μπορεί κανείς να επισκεφθεί απευθείας το κατάστημα από την διεύθυνση store.apple.com. Για να αγοράσετε μια συσκευή θα πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα με την κατηγορία των προϊόντων στην οποία ανήκει και αντιστοίχως για αξεσουάρ θα πρέπει κάποιος να επισκεφθεί την σελίδα των αξεσουάρ.

    Η επίσημη ανακοίνωση της Apple για την αλλαγή αυτή, έχει ως εξής :

    “Επανασχεδιάσαμε το Apple.com γνωρίζοντας ότι οι πελάτες μας θέλουν να εξερευνήσουν, περιεργαστούν και ψωνίσουν σε 1 σημείο.  ” Το νέο μας site συγκεντρώνει τα πιο δυνατά και καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο του κεντρικού μας site όσο και του online store, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν σε έναν κομψό και λειτουργικό προορισμό να μάθουν και να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται, αντί να πρέπει να περιηγούνται σε 2 διαφορετικά sites.”

    Ρίξτε μια ματιά σε κάποια screenshots που ετοιμάσαμε και μοιραστείτε μαζί μας τα σχόλιά σας στο φόρουμ μας.

    1 2 3 4 5

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles