18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple έχει την δική της εταιρεία αυτοκινήτων;

    faraday-future-780x387

    Μια νέα εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών αυτοκινήτων μπήκε πρόσφατα στην λίστα με τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται για τα ν της Apple για το δικό της αυτοκίνητο. Με βάση αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν πως πίσω από αυτή την εταιρεία μπορεί να κρύβεται η ίδια η Apple.

    Η Faraday Future λοιπόν έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει $1 δις κεφάλαιο από επενδυτές ενώ συνεχίζει να προσελκύει στο δυναμικό της ταλέντα από την Tesla. Αυτή την στιγμή φέρετε να έχει 400 εργαζομένους με άμεση πρόσληψη ακόμα 100 στο τέλος του χρόνου. Η πλειοψηφία αυτών είναι μηχανικοί και σχεδιαστές με τεράστια εμπειρία στον χώρου του αυτοκινήτου.

    Κανείς όμως δεν γνωρίζει κάτι άλλο για αυτή την εταιρεία….

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα rendering που έχουν δημιουργήσει για ένα μελλοντικό τους project – Μπορεί λοιπόν να βλέπουμε το Apple Car; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα….

    faraday-future1-780x520

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles