18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του iOS 9;

    iOS-9-Lock-screen-mockup-001

    Πολλά site αναφέρουν ήδη πως έχουν hits από συσκευές που τρέχουν την ακυκλοφόρητη ακόμη έκδοση iOS 8.1.3 κάτι φυσιολογικό την δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που έχει προκαλέσει όμως εντύπωση είναι πως πολλά αναφέρουν και εκδόσεις του iOS 9 στα αναλυτικά στατιστικά τους.

    Αν θεωρήσουμε πως δεν πρόκειται για κάποια αλλαγή στα νούμερα από διάφορους επιτήδειους, τότε αυτό σημαίνει πως η Apple έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει περιστασιακά διάφορα build του iOS 9 πριν αυτό γίνει και επίσημα διαθέσιμο στους προγραμματιστές της το καλοκαίρι.

    “Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι πως μέχρι στιγμής οι προγραμματιστές της Apple δοκίμαζαν πρωτότυπες εκδόσεις του λογισμικού σε ένα εσωτερικό περιβάλλον, αυτή είναι η πρώτη φορά που φαίνεται πως κάποιοι δοκιμάζουν διάφορα builds και εξωτερικά στο διαδίκτυο.” αναφέρουν χαρακτηριστικά πολλοί ιδιοκτήτες τεχνολογικών site στην Αμερική.

    Το παραπάνω γεγονός είναι στενά συνυφασμένο και με την είδηση που Mark Gurman πως η Apple θα κάνει διαθέσιμες πρώιμες εκδόσεις μελλοντικών iOS εκδόσεων και στους εργαζομένους της στα Apple Stores έτσι ώστε η εταιρεία να έχει περισσότερες παρατηρήσεις πριν από κάθε κυκλοφορία.

    Μερικές από τις εμφανίσεις του iOS 9 παρουσιάζονται στο παρακάτω screenshot.

    iOS-9-analytics-001

    Να τονίσουμε πως πάντα υπάρχει η πιθανότητα αυτές οι εκδόσεις να είναι απλά μια πλάκα κάποιου που έχει μια jailbreak συσκευή, αλλά γνωρίζοντας την Apple δεν θα μας έκανε εντύπωση να θέλει να τεστάρει όσο καλύτερα μπορεί την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της που θα μας παρουσιάσει το καλοκαίρι.

    Bonus – Δείτε και ένα βίντεο με ένα iOS 9 concept.

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles