22.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η Apple τιμωρεί όσους προσπαθούν να την ξεγελάσουν στο App Store στην Ευρώπη

    give-up-return-policy-right

    Οι χρήστες που με έξυπνο τρόπο σκεφτήκαν πως μπορούν να κοροϊδέψουν την Apple με βάση την νέα πολιτική της στα App Store της Ευρώπης, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν μιας και θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

    Η νέα πολιτική της Apple αναφέρει πως κάποιος αν δεν είναι ευχαριστημένος με μια εφαρμογή ή παιχνίδι που αγόρασε από το App Store τότε εντός 14 ημερών μπορεί να το επιστρέψει πίσω και να πάρει στο ακέραιο τα λεφτά της ψηφιακής αγοράς που είχε κάνει.

    Κάποιοι λοιπόν σκεφτήκαν τι το καλύτερο να αγοράζεις – δοκιμάζεις εφαρμογές και παιχνίδια και μετά να ζητάς τα χρήματα σου πίσω. Η Apple όμως όπως ήταν και αναμενόμενο έχει ήδη τοποθετήσει δικλίδες ασφαλείας για τέτοιες συμπεριφορές από χρήστες.

    Πιο συγκεκριμένα στο φως της δημοσιότητας εμφανίστηκε η ιστορία ενός χρήστη που με το που είδε την νέα πολιτική της Apple σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί. Έτσι ξεκίνησε να αγοράζει εφαρμογές και κατόπιν να ζητάει τα λεφτά του πίσω πριν λήξουν οι 14 μέρες από την αρχική λήψη τους. Συνολικά αγόρασε εφαρμογές αξίας $40 και κατάφερε να πάρει πίσω στο ακέραιο τα $25 από την Apple.

    H Αpple όμως το αντιλήφθηκε και πλέον κάθε φορά που πάει να κάνει μια αγορά στο App Store του εμφανίζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα που ουσιαστικά του αναφέρει πως δεν έχει πλέον δικαίωμα να ζητήσει άλλη επιστροφή χρημάτων.

    I acknowledge that if I download this app within fourteen days of tapping ‘Buy”, I will no longer be eligible to cancel this purchase.” αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles