19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έδωσε τις πρώτες beta των iOS 10.3.3, watchOS 3.2.3, tvOS 10.2.2 και macOS Sierra 10.12.6

    iOS-10-icon

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε τις πρώτες beta των iOS 10.3.3, watchOS 3.2.3, tvOS 10.2.2 και macOS Sierra 10.12.6.

    Οι εγκεκριμένοι προγραμματιστές της Apple μπορούν για κάθε πλατφόρμα να κάνουν λήψεις αυτές τις πρώτες beta μέσω μιας OTA αναβάθμισης ή μέσω του Developer Portal της εταιρείας.

    Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι περιλαμβάνουν αυτές οι νέες beta αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας τους αριθμούς των εκδόσεων τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

    Οι εν λόγω beta έρχονται μόλις 24 ώρες μετά την διάδοση νέων εκδόσεων για τις εν λόγω πλατφόρμες από την εταιρεία στο ευρύ κοινό και μόλις λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του WWDC όπου εκεί αναμένουμε από την Apple να μας παρουσιάσει το μέλλον των iOS, watchOS, tvOS και macOS.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles