20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η τεράστια ζήτηση του iPhone 6 θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του 12 ιντσών iPad για το 2015

    ipadpro_bonus_1-640x426

    Η τεράστια ζήτηση των δύο νέων iPhone της Apple, iPhone 6 και 6 Plus, ίσως είναι μια από τις βασικές αιτίες που το φημολογούμενο 12.9 ιντσών Retina iPad θα καθυστερήσει το ντεμπούτο του στην αγορά για κάποια στιγμή μέσα στο 2015 σύμφωνα με νέα αναφορά της Wall Street Journal.  Η είδηση αυτή έρχεται σε αρμονία με τα όσα είχε αναφέρει και το Bloomberg.

    Η Apple είχε σχεδιάσει την παραγωγή ενός μεγαλύτερου iPad σε μεγάλο αριθμό για μέσα στο Δεκέμβριο αλλά η ιδέα αυτή γρήγορα απορρίφθηκε σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα για να μπορέσει η παραγωγική της αλυσίδα να αντεπεξέλθει στον τεράστιο όγκο των παραγγελιών για τα 2 νέα iPhones.

    Wall Street Journal αναφέρει μάλιστα πως η Foxconn — ο κατασκευαστής των νέων iPhone 6 Plus — δυσκολεύεται να χειριστεί την τεράστια ζήτηση του που σε συνδυασμό και με την αντίστοιχη του iPhone 6 έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο πονοκέφαλο στον πρόεδρο της εταιρείας Terry Gou.

    Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει πως το επερχόμενο 12 ιντσών Retina MacBook Air θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Δεκέμβριο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles