24.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η σχεδίαση του iPhone 15 επιδεικνύεται σε εικόνες που διέρρευσαν και κοινοποιήθηκαν από τον Unknownz21

    Η σχεδίαση του iPhone 15 επιδεικνύεται σε εικόνες που διέρρευσαν και κοινοποιήθηκαν από το Unknownz21.

    Οι εικόνες δείχνουν τη θύρα USB-C στο κάτω μέρος του iPhone, η οποία αντικαθιστά τη θύρα Lightning που χρησιμοποιεί η Apple για κάθε iPhone από το 2012. Ολόκληρη η σειρά του iPhone 15 θα μεταβεί σε USB-C λόγω της νομοθεσίας για τις θύρες φόρτισης που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης.

    Το μπροστινό μέρος του iPhone 15 είναι επίσης ορατό, και καθώς αυτό είναι το βασικό iPhone 15, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού στο πλαίσιο σε σύγκριση με το iPhone 14. Φήμες έχουν δείξει ότι το Dynamic Island που παρουσιάστηκε με το iPhone 14 Τα Pro και Pro Max θα έρθουν στα iPhone 15‌ και iPhone 15 Plus, εκτός από τα μοντέλα iPhone 15 Pro.

    Σημειώστε ότι οι δημοσιευμένες εικόνες έχουν υποστεί επεξεργασία ώστε να είναι χαμηλότερης ποιότητας, όπως ζητήθηκε από την αρχική πηγή που μοιράστηκε τις φωτογραφίες, καθώς καθιστά πιο δύσκολο τον εντοπισμό της προέλευσης. Η συσκευή στις εικόνες είναι ένα πρώιμο iPhone 15, το οποίο η Apple ονομάζει D37, και ενώ είναι απίθανο να έχουν γίνει αλλαγές στη σχεδίαση, παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί σίγουρο 100%.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Unknownz21 μοιράστηκε μια εικόνα του πλαισίου του iPhone 15 Pro, αλλά αυτή περιοριζόταν στη θύρα USB-C. Ωστόσο, αυτή η εικόνα παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένες από τις σχεδιαστικές αλλαγές που κάνει η Apple στη σειρά iPhone 15 Pro, όπως βαθύτερες καμπύλες. Αυτές οι αλλαγές δεν αναμένονται για το iPhone 15. Εκτός από τη σχεδίαση σε στυλ iPhone 14, θα είναι εξοπλισμένο με τσιπ A16, Wi-Fi 6 και μόντεμ Qualcomm X70.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.