21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η σειρά iPhone 14 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι κινεζικές ψεύτικες θήκες της είναι διαθέσιμες ήδη

    Σε λίγους μήνες, η Apple θα ανακοινώσει τη σειρά iPhone 14. Ενώ πολλά έχουν φημολογηθεί για αυτήν τη γενιά – και μερικά από τα αρχεία CAD της αποκάλυψαν πώς θα μοιάζουν πιθανώς εξωτερικά – οι Κινέζοι πωλητές είναι ήδη προετοιμασμένοι για τα νέα iPhone, καθώς έχουν βγάλει στην αγορά τις πρώτες ψεύτικες θήκες τους.

    Όπως κοινοποίησε ο χρήστης του Twitter Majin Bu, αυτές είναι μερικές από τις πρώτες θήκες κλώνων iPhone 14. Στην παραπάνω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τις φημολογούμενες θήκες για τα iPhone 14, 14 Pro, 14 Max και 14 Pro Max.

    Εδώ είναι ενδιαφέρον να δούμε τη διαφορά μεταξύ του πλαισίου της κάμερας στα κανονικά μοντέλα και των εκδόσεων Pro. Ενώ έχει αυξηθεί στα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, φαίνονται αμετάβλητα τα πλαίσια για το κανονικό μοντέλο iPhone 14.

    Διαρρέουν πάντα σχηματικά και αρχεία CAD των νέων iPhone. Οι κατασκευαστές θηκών τα χρησιμοποιούν για να προετοιμάσουν τα αξεσουάρ τους για τα ολοκαίνουργια τηλέφωνα. Αν και θα μπορούσε να χάσει κάποιες λεπτομέρειες – αν ένα νέο iPhone θα διαθέτει υποδοχή κάρτας SIM ή όχι – οι κατασκευαστές μπορούν ήδη να γνωρίζουν πού βρίσκονται οι εγκοπές εάν το μέγεθος έχει αλλάξει και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνουν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.