22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Captain America μισεί το iPhone 12 του για τον ίδιο λόγο που το μισείτε κι εσείς

    Ο Captain America ή ο Steve Evans λάτρεψε το iPhone 6s του. Ήταν μαζί του σε όλα όσα μπορούσε να του ρίξει το σύμπαν, συμπεριλαμβανομένου του Θάνου. Αλλά τελικά άφησε το φάντασμα πρόσφατα και το iPhone που το αντικατέστησε απλά δεν τον ενθουσίασε. Στην πραγματικότητα, δεν φαίνεται να του αρέσει καθόλου.

    Ο Evans ανέφερε την απώλεια του αγαπημένου του iPhone 6s τον περασμένο μήνα, αντικαθιστώντας το με ένα νέο iPhone 12. Αλλά έσπευσε να επισημάνει τις ελλείψεις της νέας συσκευής όταν τον συνάντησε ο Collider για να μιλήσει για την τελευταία του ταινία. Και ενώ ο Έβανς αναφέρει πως του λείπει το κουμπί Home, αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο παράπονό του. Ο Captain America λέει ότι το iPhone 12 του είναι πολύ βαρύ.

    “Αισθάνομαι ότι το νέο μου τηλέφωνο είναι πολύ βαρύ. Ξέρω ότι αυτό με κάνει τον γηραιότερο δεινόσαυρο στον κόσμο, αλλά το πρόβλημα είναι… Είναι ακριβώς εδώ. Είναι ακριβώς εδώ. Θα μιλήσω λίγο τώρα. Γιατί καθώς το κρατάω το νιώθεις πολύ βαρύ. Είναι πολύ βαρύ”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.