19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η ομάδα Υπηρεσιών της Apple σε αναδιάρθρωση με στόχο την διαφήμιση και το streaming περιεχόμενο

    Η Apple δεν είναι ακριβώς μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών, καθώς τα κύρια έσοδά της εξακολουθούν να προέρχονται από το hardware, αλλά οι συνδρομές έχουν γίνει ζωτικό μέρος της εταιρείας. Τώρα πλέον τα έσοδα της εταιρείας από της Υπηρεσίες της είναι μεγαλύτερα από προϊόντα όπως το Mac και το iPad. Ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται να θέλει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο με την κατηγορία των υπηρεσιών της προωθώντας τις πλατφόρμες ροής – streaming και τις διαφημίσεις.

    Σύμφωνα με μια αναφορά του Business Insider που βασίζεται σε πηγές εξοικειωμένες με το θέμα, η Apple θέλει να αναδιαρθρώσει την ομάδα Υπηρεσιών της για να κάνει την κατηγορία ακόμα πιο κερδοφόρα. Ο Eddy Cue, ο ανώτερος αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple, έχει ήδη κάνει κάποιες αλλαγές για να ενισχύσει τις υπηρεσίες της εταιρείας.

    Ο Peter Stern, Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών της Apple, ήταν επίσης υπεύθυνος για τη «διαφήμιση» – όπως το περιέγραψε στο προφίλ του στο LinkedIn. Ωστόσο, ο Cue ζήτησε από τον Stern να είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υπηρεσίες του Apple One, πράγμα που σημαίνει ότι ο Todd Teresi θα αναλάβει την ευθύνη για τις διαφημιστικές δραστηριότητες της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.