14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η νέα πρόταση της Fitbit στις wearable συσκευές κάνει την εμφάνιση της το 2015

    auwwbvg6niggtvuwsnqf

    Το χειρότερο μυστικό gadget στην πρόσφατη ιστορία πλέον δεν είναι μυστικό. Το νέο Fitbit Charge καθώς και τα Charge HR, και Surge trackers είναι πλέον επίσημα μετά από μήνες διαρροών στο διαδίκτυο.

    Αρχικά μπορείτε να αγοράσετε ένα σήμερα κιόλας το $130 Fitbit Charge (Τα άλλα δύο έρχονται στις αρχές του 2015). To Charge είναι ουσιαστικά ένα ανανεωμένο Fitbit Force. Το Force για όσους θυμάστε ήταν η νέα πρόταση της εταιρείας η οποία όμως αποσύρθηκε από την αγορά όταν αποκαλύφτηκε πως το λουρί του δημιουργούσε σε πολλούς ανθρώπους αλλεργίες στο δέρμα.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά το Charge έχει μια ενσωματωμένη οθόνη που μπορεί μεταξύ άλλων να σας δείχνει και ποιος σας καλεί ενώ αυτόματα μπορεί να καταλαβαίνει πότε πάτε για ύπνο. Η αυτονομία του σύμφωνα με την εταιρεία φτάνει τις 7 μέρες πλήρης λειτουργίας.

    aizmmpg3oqr48jq2mjen

    Στις αρχές του 2015 θα κυκλοφορήσει το $150 Charge HR, που είναι ουσιαστικά ίδιο με το Charge με την μόνη διαφορά πως έχει εγκατεστημένο έναν αισθητήρα για να μετράει τους χτύπους της καρδιάς σας. Έτσι μπορείτε να έχετε καλύτερη αντίληψη των θερμίδων που καταναλώνετε μετά από εκτεταμένη άσκηση. Η αυτονομία του θα είναι στις 5 μέρες σύμφωνα με την εταιρεία.

    Για το τέλος έχουμε το $250 Fitbit Surge, που είναι ένα smart watch, αλλά όχι με την τόσο στενή έννοια του όρου. Η εταιρεία το αποκαλεί “Fitness Super Watch” που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αθλητών έχοντας ενσωματωμένο GPS. Επίσης συμπεριλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες των δύο άλλων συσκευών παραπάνω. Η ικανότητα του στις ειδοποιήσεις θα περιορίζεται στις κλήσεις και στα μηνύματα μόνο καθώς και στον έλεγχο της μουσικής της συσκευής. Η αυτονομία του τέλος θα είναι και σε αυτό 7 μέρες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles