21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η ζήτηση του iPhone 7 σημειώνει πτώση την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για το iPhone 8

    iphone-7-jet-black-back-camera

    H Apple είχε την χαρά για ακόμη μια χρονιά να δει τα νέα της iPhone σε μεγάλη ζήτηση με το Jet Black iPhone 7 Plus να σημειώνει ίσως την μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα.

    Μάλιστα μετά το στραπάτσο της Samsung με το Note 7 αν μη τι άλλο αυτό η ζήτηση μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στην παγκόσμια αγορά.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes σήμερα αυτή την στιγμή η ζήτηση για τα iPhone 7 έχει ξεκινήσει να σημειώνει κάποια πτώση αναγκάζοντας την Apple να μειώσει τις παραγγελίες της από τους προμηθευτές της στην Ασία.

    Αυτό έχει να κάνει και με το όργιο φημών για το επερχόμενο iPhone 8 που θέλουν μια συσκευή με νέο σχεδιασμό, OLED oθόνη και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κλίμα ενθουσιασμού και ανυπομονησία αν και ακόμη είναι νωρίς.

    Affected by consumers’ high expectations on the next generation iPhone, makers in the supply chain are mostly conservative about the shipment outlook for the iPhone 7 in the first half of 2017, expecting shipments in this six-month period to be at least five million units less than those shipped in the second half of 2016.

    Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι η παραγωγή αλυσίδα της Apple έχει ξεκινήσει να εστιάζει στα επερχόμενα μοντέλα του iPhone 8 ενώ γίνεται αναφορά για έναν κατά πολύ πιο αποδοτικό επεξεργαστή αλλά και νέου προηγμένους αισθητήρες που θα φέρουν υποστήριξη ακόμη και ασύρματης φόρτισης στα νέα μοντέλα.

    Πρόσφατα η The Wall Street Journal ανέφερε πως η Apple δοκιμάζει και κάνει τεστ σε τουλάχιστον 10 διαφορετικά πρωτότυπα iPhones αυτή την στιγμή!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles