15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η επερχόμενη καταγραφή ύπνου στο Apple Watch αποκαλύφτηκε – Διαβάστε τι φέρνει αυτό το νέο χαρακτηριστικό

    Υπήρχαν πολλές εικασίες σχετικά με την έλευση ενός χαρακτηριστικό καταγραφής ύπνου στο Apple Watch ειδικά και μετά την εξαγορά της εταιρείας Beddit από την Apple.

    Σήμερα το 9to5Mac από πηγές εκ των έσω της Apple έμαθε πως όντως η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό για το Apple Watch και μάλιστα αυτό δεν θα χρειαστεί κάποιο ειδικό hardware για να λειτουργήσει. Το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να ανακοινωθεί το νωρίτερο ακόμη και την επόμενη εβδομάδα όπου και αναμένουμε από την Apple να παρουσιάσει τα επόμενης γενιάς iPhones και πολύ πιθανόν μια αναβάθμιση έκδοση για το Apple Watch με νέες επιλογές για το σασί του.

    Το χαρακτηριστικό καταγραφής ύπνου έχει την κωδική ονομασία “Burrito” και εσωτερικά της Apple ονομάζεται “Time in Bed tracking” – θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν να φορούν το Apple Watch στο ύπνο τους. Αν ο χρήστης έχει περισσότερα από ένα Apple Watch τότε μπορεί να επιλέξει αυτό που θα φοράει την νύχτα.

    Κατά την διάρκεια του ύπνου του χρήστη το Apple Watch θα κάνει καταγραφή της ποιότητας του ύπνου του χρήστη χρησιμοποιώντας μια σειρά από αισθητήρες και εξωτερικές πηγές όπως οι κινήσεις του ατόμου, οι καρδιακοί του παλμοί, καθώς και οι εξωτερικοί θόρυβοι. Τα δεδομένα της καταγραφής ύπνου εν συνεχεία θα γίνονται διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Υγείας και μιας νέας Sleep εφαρμογής για το Apple Watch.

    Όταν ο χρήστης φοράει το Apple Watch κατά την διάρκεια του ύπνου του αν ξυπνήσει και ξεκινήσει την ημέρα του πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι τότε αυτόματα θα το ακυρώνει αυτό. Το ξυπνητήρι επίσης θα χτυπάει μόνο στο Apple Watch έχοντας το iPhone ως backup. Φυσικά η Apple για αυτό χαρακτηριστικό θα κάνει διαθέσιμη και μια νέα πολυπλοκότητα.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι συμβατό μόνο με κάποιο νέο μοντέλο Apple Watch που μπορεί να ανακοινωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου ή θα γίνει συμβατό και με παλαιότερα μοντέλα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles