16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η δημοφιλής εφαρμογή Halide αναβαθμίστηκε για τα iPhone 11 και 11 Pro με Smart RAW mode και πολλά ακόμη

    Η εφαρμογή Halide, που είναι μια από τις αγαπημένες και πιο χρηστικές για τις λήψεις με το iPhone μας, σήμερα προχώρησε σε αναβάθμιση φέρνοντας μια πλούσια υποστήριξη για τα νέα iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

    H Halide σε ποστ της περιγράφει αναλυτικά όσα φέρνει αυτή η νέα μεγάλη αναβάθμιση για τους iPhone 11 και iPhone 11 Pro χρήστες.

    “Κυκλοφορήσαμε μια μικρή αναβάθμιση και γρήγορη κατά το λανσάρισμα των iPhone 11 με βασική υποστήριξη για τις νέες κάμερες. Πλέον είμαστε έτοιμοι για την κυκλοφορία της μεγάλης αναβάθμισης μας”

    Μεταξύ άλλων η αναβάθμιση αυτή φέρνει ένα έξυπνο και γρήγορο τρόπο για εναλλαγή μεταξύ των τριών φακών στα νέα iPhone 11 Pro, μια σειρά οδηγιών για τους φακούς που θα βοηθήσουν τους χρήστες έτσι ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή λήψη την ώρα εκείνη, καθώς επίσης και ένα Smart RAW mode.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles