14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Επιβεβαιώνεται πως τα iPhone 12 δεν θα περιέχουν ακουστικά στην συσκευασία τους;

    Στην αρχή του έτους είχαμε μια περιέργη διαρροή που ανέφερε πως η Apple θα αφαιρέσει τα ενσύρματα ακουστικά από τις συσκευασίες των νέων iPhone 12. Νέα αναφορά σήμερα επιβεβαιώνει αυτή την κίνηση της Apple τονίζοντας πως η εταιρεία έτσι θέλει να ενισχύσει τις πωλήσεις των AirPods.

    Τα ιστορικά λοιπόν EarPods όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρχουν μέσα στην συσκευασία των 4 νέων iPhone 12 μοντέλων που αναμένουμε να δούμε φέτος το Φθινόπωρο.

    Παρά το γεγονός πως τα AirPods έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία φαίνεται πως η Apple θέλει να ενισχύσει και άλλο τις πωλήσεις τους. Ειδικά τώρα που αναμένουμε και ένα νέο σετ ασύρματων ακουστικών από την Apple με την ονομασία AirPods Studio.

    Η στατηγική αυτή αν επαληθευτεί θα είναι συνέχεια της απόφασης της εταιρείας να αφαιρέσει από τα iPhone 7 και έπειτα την θύρα ακουστικών των 3,5 mm. Η Apple βέβαια συνέχισε να συμπεριλαμβάνει τα ενσύρματα ακουστικά EarPods στις συσκευασίες τοποθετώντας και έναν αντίστοιχο αντάπτορα με την θύρα lightning για αυτό τον σκοπό.

    Στην ίδια αναφορά έχουμε την είδηση πως η παραγωγή των iPhone 12 μοντέλων ξεκινάει τον επόμενο μήνα αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν και τα 4 μοντέλα θα βρουν τον δρόμο των καταστημάτων την ίδια περίοδο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.