20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε η διάταξη της Touch Bar και του Touch ID για το επερχόμενο 16 ιντσών MacBook Pro

    Οι φήμες για το 16 ιντσών MacBook Pro δεν είναι κάτι νέο με ένα πρόσφατο εικονίδιο μάλιστα που βρέθηκε στον πηγαίο κώδικα του macOS Catalina να δείχνει τον επικείμενο ανασχεδιασμό του που όμως δεν θα είναι μάλλον τόσο δραματικός όπως υποστήριζαν κάποιες φήμες.

    Σήμερα το 9to5Mac βρήκε στην τελευταία έκδοση του macOS 10.15.1 ακόμη μια αναφορά για την επερχόμενη αυτή συσκευή που δείχνει πως ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του θα είναι η απομάκρυνση του Touch ID/Κουμπί Power από την Touch Bar. Αυτό επιβεβαιώνει παλαιότερες φήμες που ήθελαν το μηχάνημα να έχει ένα πραγματικό κουμπί ESCAPE αντί για το ψηφιακό που έχουν τα τωρινά μοντέλα.

    Το προηγούμενο εικονίδιο που είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα δεν υπάρχει πλέον στον πηγαίο κώδικα της έκδοσης αυτής κάτι το οποίο σημαίνει πως ίσως τελικά η Apple δεν κυκλοφορήσει αυτό το μοντέλο τόσο σύντομα όσο περιμέναν κάποιοι.

    Αυτό που κρατάμε πάντως είναι πως με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις και διαρροές ο σχεδιασμός του νέου 16 ιντσών MacBook Pro δεν θα έχει δραματικές αλλαγές από τα τωρινά μοντέλα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles