20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Επαναφορά της συσκευής σας από ένα εφεδρικό αντίγραφο iCloud ή iTunes

    Snap 2016-04-11 at 17.21.04

    Μάθετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone, το iPad ή το iPod touch σας από ένα εφεδρικό αντίγραφο στο iCloud ή στο iTunes.

    Snap 2016-04-11 at 17.17.38

    iCloud

    1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας. Θα πρέπει να εμφανιστεί μια οθόνη χαιρετισμού.
    2. Ακολουθήστε τα βήματα στο Βοηθό διαμόρφωσης iOS. Συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi και ακολουθήστε τα βήματα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη διαμόρφωσης της συσκευής.
    3. Πατήστε Ανάκτηση από iCloud. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο iCloud.
    4. Επιλέξτε ένα εφεδρικό αντίγραφο. Εξετάστε την ημερομηνία και το μέγεθος κάθε αντιγράφου και επιλέξτε το πιο σχετικό. Αφού επιλέξετε εφεδρικό αντίγραφο, θα ξεκινήσει η μεταφορά.
    5. Αν έχετε αγοράσει περιεχόμενο από το iTunes Store ή το App Store χρησιμοποιώντας διαφορετικά Apple ID, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο καθένα από αυτά. Αν δεν θυμάστε ένα συνθηματικό, μπορείτε να πατήσετε Παράλειψη βήματος και να το εισαγάγετε αργότερα.
    6. Παραμείνετε συνδεδεμένοι. Αν αποσυνδεθείτε από το Wi-Fi προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία, η διαδικασία επαναφοράς θα τεθεί σε παύση μέχρι να συνδεθείτε ξανά. Περιμένετε όσο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για την επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο, ανάλογα με το μέγεθος του εφεδρικού αντιγράφου και την ταχύτητα του δικτύου.
    Επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο iCloud σε ήδη διαμορφωμένη συσκευή

    Ο μόνος τρόπος να κάνετε επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο iCloud είναι μέσω του Βοηθού διαμόρφωσης. Για να μεταβείτε στο Βοηθό διαμόρφωσης σε μια συσκευή που έχετε διαμορφώσει ήδη, θα χρειαστεί να σβήσετε όλο το περιεχόμενο της συσκευής σας και να τη διαμορφώσετε ξανά.

     

    Snap 2016-04-11 at 17.17.55

    iTunes

    1. Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή στον οποίο αποθηκεύσατε το εφεδρικό σας αντίγραφο.
    2. Ανοίξτε το iTunes. Αν το iTunes σάς ειδοποιήσει ότι υπάρχει ενημέρωση για το iOS, λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση.
    3. Μεταβείτε στο Αρχείο > Συσκευές > Επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο. Αν χρησιμοποιείτε Windows και δεν βλέπετε το μενού Αρχείο, πατήστε το πλήκτρο Alt.
    4. Εξετάστε την ημερομηνία και το μέγεθος κάθε εφεδρικού αντιγράφου και επιλέξτε το πιο σχετικό.
    5. Κάντε κλικ στην Επαναφορά και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί και, στη συνέχεια, θα συγχρονιστεί με τον υπολογιστή σας. Παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός.
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles