18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Δύο νέα μοντέλα iPad ανακαλύφτηκαν στον κώδικα του iOS 7.1

    ipad-mini-4-shot2

    Μετά από αρκετούς μήνες και πολλές περισσότερες beta και φήμες η Apple όπως σας ενημερώσαμε έκανε χθες διαθέσιμο το iOS 7.1. Πέρα από τις βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά όπως όλα δείχνουν φέρνει υποστήριξη και σε 2 νέα μοντέλα iPad τα  iPad4,3 και iPad 4,6.

    Πριν ενθουσιαστείτε απίστευτα να τονίσουμε πως με βάση την λογική τα 2 νέα αυτά μοντέλα αποτελούν μικρές αναβαθμίσεις των ήδη υπάρχον iPads αντί για ένα ολοκαίνουργιο tablet. Αυτό προέρχεται από το γεγονός πως τα νούμερα των μοντέλων δεν διαφοροποιούνται πολύ από τα τωρινά.

    Screen-Shot-2014-03-10-at-12.28.34-PM

    Μπορεί επίσης να αναφέρονται σε συσκευές που θα εμφανιστούν σε νέες αγορές. Πχ η China Mobile χρησιμοποιεί διαφορετική τεχνολογία και έτσι τα iPhones και τα iPads είναι λίγο διαφοροποιημένα από τα υπόλοιπα μοντέλα.

    Η σειρά του iPad αναβαθμίστηκε στο τέλος του 2013 με την Air έκδοση και την Mini με Retina οθόνη. Μπαίνοντας στο 2014 δεν έχουμε ακούσει πολλές φήμες ακόμη πέρα από το γεγονός πως ίσως η Apple λανσάρει ένα μεγαλύτερο μοντέλο iPad ως προς την οθόνη του με την ονομασία iPad Pro.

    Τέλος για να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις να αναφέρουμε πως η Apple μπορεί χωρίς διαφήμιση να κάνει μικρές αναβαθμίσεις σε προϊόντα της όπως έγινε και πέρυσι στην περίπτωση του Apple TV3 που αναβαθμίστηκε με το Α5 chip.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles