19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διαβάστε πως η Apple θα επιτρέψει στους καταναλωτές να δοκιμάσουν το Apple Watch

    Apple-Watch-10-09-main

    To 9to5mac με σημερινό του άρθρο παρουσιάζει τα σχέδια της Apple σχετικά με το πως θα μπορέσουν οι καταναλωτές να δοκιμάσουν το Apple Watch σε όλα τα Apple Store παγκοσμίως όταν αυτό γίνει διαθέσιμο ξεκινώντας από τις 10 Απριλίου.

    Μιας και η νέα wearable συσκευή της Apple έχει την φύση ενός κοσμήματος οι καταναλωτές δεν θα μπαίνουν απλά σε ένα Apple Store και θα το δοκιμάζουν με τον ίδιο τρόπο που γίνεται με τα iPhones και iPads.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple από τις 10 Απριλίου και μετά θα επιτρέπει 15 λεπτά σε κάθε καταναλωτή για να δοκιμάσει το Apple Watch με την βοήθεια κάποιου υπαλλήλου σε 10 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς για αυτό τον σκοπό.

    Οι καταναλωτές λοιπόν θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για μια τέτοια δοκιμή εκτός αν υπάρχει κάποιο κενό εκείνη την στιγμή που θα εισέλθουν στο Apple Store.

    Οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Apple τώρα θα δεχτούν περισσότερη εκπαίδευση για αυτό τον λόγο τις επόμενες μέρες.

    Οι 10 διαμορφωμένοι σταθμοί θα είναι σε ένα τραπέζι σαν αυτό που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

    apple-watch2

    Τέλος και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Apple θα έχει 4 διαφορετικές ζώνες για την πώληση του Apple Watch

    1. Η πρώτη ζώνη θα είναι για να δοκιμάσει κάποιος το Apple Watch.
    2. Η δεύτερη ζώνη θα είναι για πωλήσεις και για να βοηθηθούν οι καταναλωτές για το προϊόν μιας και εκπαιδευμένο προσωπικό θα απαντάει σε ότι ερωτήσεις έχουν.
    3. Η τρίτη ζώνη θα είναι για τις ερωτήσεις των καταναλωτών σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του.
    4. Η τέταρτη ζώνη θα είναι για την πώληση του Apple Watch Edition, και εξαιτίας του κόστους και του περιορισμένου αριθμού θα δημιουργείτε ανάλογα με την διαθεσιμότητα και την ζήτηση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles