14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Διάθεση της iOS 9 beta για τους developers

    iOS-9-stage_0

    Η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta έκδοση για τους developers. Είναι διαθέσιμη μέσω του iOS Developer Center. Οι εγγεγραμένοι developers μπορούν να την κατεβάσουν και να την εγκαταστήσουν στα κινητά τους.

    Οι developers μπορούν επίσης να κατεβάσουν το configuration profile του watchOS 2 beta. Αυτό χρειάζεται για τους developers που θέλουν να κατεβάσουν το αναβαθμισμένο λογισμικό στις συσκευές Apple Watch. Ωστόσο, για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να κατεβάσουν και το iOS 9 beta, καθώς επίσης και το iOS 9 SDK. Το watchOS 2 μπορεί να το βρει κανείς μέσω του watchOS Developer Center.

    Να υπενθυμίσουμε πως το iOS 9 θα είναι διαθέσιμο για τους public beta testers μέσα στον Ιούλιο σε άγνωστη ακόμη ημερομηνία.

    Τέλος, να αναφέρουμε πως το iOS 9 ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του keynote για το WWDC 2015. Έρχεται με έναν μεγάλο αριθμό αναβαθμίσεων και βελτιώσεων, τα οποία θα βοηθήσουν στην καλύτερη εμπειρία χρήσης, ενώ θα απογειώσουν την συσκευή σας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η αναβαθμισμένη υπηρεσία Siri, οι χάρτες με τις νέες δυνατότητες, η δυνατότητα για split-screen multitasking στο iPad και άλλα πολλά

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles