21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Δείτε το πρώτο ντοκιμαντέρ που έγινε με την χρήση αποκλειστικά του iPhone 6s Plus σε 4K Ultra HD

    iPhone-6s-4K-main-4

    Όταν η Apple ανακοινώνει ένα νέο iPhone ένα πολύ μεγάλο μέρος της προσοχής των χρηστών και όχι μόνο πέφτει επάνω στις δυνατότητες της κάμερας και του νέου hardware. Όπως γνωρίζουμε στην σύγχρονη εποχή τα βίντεο και οι φωτογραφίες από τις mobile συσκευές μας είναι ιδιαίτερα σημαντικές και με έντονο τις περισσότερες φορές συναισθηματισμό.

    Η Apple από την πλευρά της προσπαθεί κάθε χρόνο να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χρήστη προσφέροντας και δεν είναι υπερβολή smartphones με μεγάλες δυνατότητες στην κάμερα τους μιας και είναι από τις λίγες εταιρείες που παντρεύει τόσο όμορφα το λογισμικό της κάμερας με τον ίδιο τον αισθητήρα.

    Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε το πρώτο ντοκιμαντέρ που έγινε αποκλειστικά με χρήση του iPhone 6S Plus στην νέα 4K Ultra HD ανάλυση που φέρνει η νέα ναυαρχίδα της Apple στους χρήστες της συσκευής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles