19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε το μπουγέλωμα του Tim Cook για φιλανθρωπικό σκοπό

    Screen Shot 2014-08-15 at 11.02.16 AM

    Όπως σας ενημερώσαμε σε άρθρο μας χθες ο Senior VP of Marketing της Apple Phil Schiller έγινε στην κυριολεξία μούσκεμα ρίχνοντας ένα κουβά παγωμένο νερό πάνω του.

    Ο λόγος; H συμμετοχή του σε μια πρόκληση με φιλανθρωπικό σκοπό με την ονομασία Ice Bucket Challenge. Η εν λόγω κίνηση ξεκίνησε από τον πρώην παίχτη του baseball Pete Frates στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια ALS (amyotrophic lateral sclerosis).

    Σειρά για να απαντήσει σε αυτή την πρόκληση είχε σήμερα ο Tim Cook ο οποίος άνετος και χαρούμενος εμφανίστηκε σε live event της Apple στα κεντρικά της και δέχτηκε και αυτός με την σειρά του έναν κουβά παγωμένο νερό μπροστά στους υπαλλήλους της Apple.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles