16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Δείτε την πανέμορφη περιπλοκότητα του Magic Keyboard για το iPad Pro

    To iFixit δεν μπόρεσε να κάνει το τυπικό teardown του νέου Magic Keyboard για το iPad Pro αλλά η εταιρεία έγινε πιο δημιουργικοί προσφέροντας μια μοναδική ακτινογραφία αυτού.

    Το iFixit τονίζει ότι μόνο από την ακτινογραφία κάποιος μπορεί να καταλάβει πως το Magic Keyboard αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ.

    “Παρατηρούμε τόσο πολλά, μπορεί εύκολα να μπερδευόσουν και να μην πίστευες πως αυτό είναι ένα αξεσουάρ για το iPad Pro. Πρώτη φόρα μπήκαμε σε τόσες σκέψεις από μια εικόνα και μόνο.”

    Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για το trackpad που ενσωματώνει αυτό το Magic Keyboard:

    “Το trackpad φαίνεται να είναι ένας εντελώς νέος σχεδιασμός. Είναι διαφορετικός από αυτόν που συναντούμε στα MacBook που δεν έχουν κουμπιά και έχουμε μια haptic ανάδραση που κάνει προσημείωση στα κλικ. Είναι αυτά πολλά φυσικά κουμπιά που εντοπίζουν που θέλεις να πατήσεις όπου και να τοποθετήσεις το δάχτυλο σου;”

    Magic Keyboard iPad Pro iFixit X-rays

    Επίσης το iFixt τονίζει πως “Συμβαίνουν περισσότερα μέσα σε αυτό το πληκτρολόγιο αξεσουάρ από ότι στα περισσότερα laptops του εμπορίου”

    Φυσικά εντυπωσιακός είναι και ο σχεδιασμός του μηχανισμού των ελατηρίων για αυτό.

    Το iFixt αναφέρει πως σχεδιάζει να κάνει ένα φυσικό teardown του Magic Keyboard του iPad Pro μόλις ανακαλύψει περισσότερα από τα μυστήρια του σχεδιασμού του.

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις φωτογραφίες από την ακτινογραφία του στο iFixit.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles