20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε την κατασκευή του Apple ‘spaceship’ campus από ένα ιπτάμενο drone [Video]

    Screen Shot 2014-08-31 at 6.25.05 PM

    To 8 λεπτών βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω παρουσιάστηκε από το Apple Spotlight και μας δείχνει με τον καλύτερο ίσως τρόπο την εξέλιξη της κατασκευής του Apple Campus 2. Παρά το γεγονός πως η Apple έχει τοποθετήσει αρκετά ψηλούς τοίχους γύρω από την κατασκευή για να αποτρέψει τις φωτογραφίες ένα ιπτάμενο drone εφοδιασμένο με μια GoPro κάμερα ξεπέρασε αυτό το εμπόδιο και μας παρουσιάζει τις τελευταίες αλλαγές στον χώρο από αέρα.

    Στο βίντεο παρατηρούμε πως έχουμε μεγάλες εξελίξεις από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει και πλέον έχουν αρχίσει να φαίνονται τα θεμέλια των κτίριων. Η Apple αναμένεται να ολοκληρώσει την κατασκευή του εντυπωσιακού δεύτερου campus της μέσα στο 2016.

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles