21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Δείτε την απίστευτα αστεία αφίσα της νέας ταινίας Child’s Play που τα βάζει με το Toy Story 4

    Κυκλοφόρησε σήμερα η νέα αφίσα για την επερχόμενη ταινία τρόμου, Child’s Play του Lars Klevberg (Polaroid), όπου και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Chucky τα βάζει με έναν από τους βασικούς ήρωες του Toy Story 4!!!

    Μετά από επτά ταινίες, πάρα πολλούς θανάτους και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του σινεμά, ο Chucky ή αλλιώς αν προτιμάτε την ελληνική μετάφραση η “Κούκλα του Σατανά” επιστρέφει με ένα πολλά υποσχόμενο ριμέικ της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε πίσω το 1988.

    Δημιουργός αυτού του Franchise ταινιών είναι ο Ντον Μαντσίνι ο οποίος όταν ανέλαβε και την σκηνοθεσία κάποιων από τις ταινίες αυτές αποφάσισε να δώσει και μια πιο χιουμοριστική νότα.

    Η νέα ταινία, που είναι όπως είπαμε ριμέικ της πρώτης, θα είναι και η πρώτη στην οποία ο Μαντσίνι δεν θα έχει καμία απολύτως συμμετοχή. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Ντέιβιντ Κάτζενμπεργκ (IT) και Σεθ Γκρέιαμ-Σμιθ.

    Στο καστ της ταινίας συναντούμε τους Όμπρεϊ Πλάζα (Ingrid Goes West) και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (Atlanta), ενώ η φωνή του περιβόητου και τετραπέρατου Chucky είναι του Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκάιγουοκερ του Star War)!!!

    Η ταινία, και αυτό και αν είναι μαύρο χιούμορ, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική την ίδια ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα και το Toy Story 4 και η παρακάτω νέα αφίσα επιβεβαιώνει αυτό το χιούμορ!!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles