21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει LED ειδοποιήσεων στο λογότυπο των iPhones

    Το AppleInsider παρουσίασε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple στο οποίο δείχνει πως η εταιρεία έχει σκεφτεί και σίγουρα έχει κάνει τεστ πάνω στην ιδέα χρησιμοποιήσεις του λογότυπου της ως ένα LED ειδοποιήσεων. Μπορεί λοιπόν να δούμε το γνωστό φωτεινό μήλο που είχαμε στα MacBook να επανέρχεται σε ένα iPhone;

    Την στιγμή που η Apple προς απογοήτευση πολλών χρηστών είναι η αλήθεια αφαίρεσε το φωτεινό λογότυπο στα MacBook της πολλές είναι εκείνες οι εταιρείες που εφαρμόζουν κάτι τέτοιο στα laptop τους ενώ αυτό το trend έχει μεταπηδήσει πλέον και στα smartphones όπως στο Razer Phone 2 και Motrorola One Zoom.

    H Apple από το 2015 άλλαξε τακτική και ο σχεδιασμός των φορητών της υπολογιστών άλλαξε. Με δεδομένο λοιπόν ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία εδώ και χρόνια δεν είναι και πολύ δύσκολο να την επαναφέρει σε κάποια συσκευή της.

    Η πατέντα που κατέθεσε η Apple ονομάζεται “Electronic Devices with Adjustable Decoration” και παρουσιάζεται ως ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να αλλάζει χρώματα. Επιπλέον, στα έγγραφα γίνεται συχνά αναφορά στις κλήσεις φωνής, και άλλα αντίστοιχα στοιχεία, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το φως αυτό θα χρησιμεύει ως LED ειδοποιήσεων.

    Πέρα από τις τεχνικές λεπτομέρειες, η πατέντα της Apple περιέχει διάφορες εικόνες που δείχνουν πολλές συσκευές, όπως tablet, laptop και κάτι που μοιάζει με iMac. Ίσως η εταιρεία απομάκρυνε το φωτεινό μήλο για να το επαναφέρει καλύτερο από ποτέ……

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles