18.3 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Γιατί ο J.J.Abrams αρνήθηκε να συνεργαστεί αποκλειστικά με την Apple TV+ υπηρεσία απορρίπτοντας $500 εκατομμύρια

    Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η Apple προσέφερε σε ένα από τους πιο πολυσυζητημένους σκηνοθέτες στο κόσμο $500 εκατομμύρια για να σκηνοθετήσει μια νέα σειρά αποκλειστικά για την επερχόμενη Apple TV+ υπηρεσία. Ο J.J.Abrams όμως αρνήθηκε αυτή την πρόταση.

    Αντί αυτού η Bad Robot εταιρεία παραγωγής τους υπέγραψε συμβόλαιο με την WarnerMedia για τα μισά λεφτά από όσα του προσέφερε η Apple.

    H απόφαση του αυτή οφείλεται στο γεγονός πως ο Abrams θέλει πάντα να έχει την επιλογή να δουλεύει και με άλλες εταιρείες. Αν έλεγε ναι στην συμφωνία με την Apple και η εταιρεία του λάμβανε το πολύ μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό τότε οι παραγωγές της θα αφορούσαν μόνο την Apple TV+ υπηρεσία αποκλειστικά.

    Ο Abrams σκηνοθέτησε φέτος τα Star Wars: The Last Jedi, ενώ βρίσκεται πίσω και από την εκ νέου έναρξη της Star Trek σειράς. Δουλειές σαν αυτές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιτρέπονταν βάση του συμβολαίου που θα απαιτούσε η Apple να υπογράψει.

    Επίσης ο ίδιος έχει τις αμφιβολίες του για το αν η Apple αυτή την στιγμή μπορεί να φέρει τόσο μεγάλες παραγωγές που να κάνουν ντεμπούτο στο σινεμά.

    Το γεγονός βέβαια πως δεν επήλθε η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής του, Bad Robot, δεν σημαίνει πως έχει κόψει τους δεσμούς του με την Apple. Έτσι τους επόμενους μήνες θα δούμε τουλάχιστον 3 σειρές δικές του στο Apple TV+.

    Μια από αυτές ακούει στο όνομα My Clory Was I Had Such Friends όπου θα θα επανασυνδέσει τον γνωστό σκηνοθέτη με την Jennifer Garner η οποία δεν είχαν δουλέψει μαζί εκ νέου από την εποχή του Alias.

    H εταιρεία του επίσης θα είναι πίσω και από το Lisey’s Story που αποτελεί μια μεταφορά του γνωστού βιβλίου του Stephen King που και αυτό έρχεται στο Apple TV+.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles