14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Γιατί δεν πρέπει να αναβαθμίσετε στο iCloud Drive του iOS 8 την συσκευή σας ακόμη | Προσοχή

    Screen-Shot-2014-09-17-at-12.31.19-PM-640x398

    Ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που φέρνει σήμερα το iOS 8 είναι και το iCloud Drive, που είναι ουσιαστικά παρόμοιο με το Dropbox. Σε αντίθεση με τωρινό iCloud το iCloud Drive λειτουργεί ως ένα hub για όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές σας στο cloud.

    Είναι μια υπέροχη ιδέα αλλά οι περισσότεροι χρήστες δεν θα πρέπει να το ενεργοποιήσουν ακόμη όταν εγκαταστήσουν το iOS 8 σήμερα και τις επόμενες μέρες.

    iCloudUpgrade2-640x526

    Το iCloud Drive είναι συμβατό μόνο με το iOS 8 και το OS X Yosemite. Αυτό σημαίνει ένα πολύ μεγάλο πονοκέφαλο για κάποιον που δεν τρέχει και τα δυο λογισμικά. Αν λοιπόν δεν έχετε το Yosemite στον Mac σας τότε το iCloud Drive θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles