20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Γιατί δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμη στην iOS 8 έκδοση του λογισμικού;

    369558-ios-8

    Γιατί δεν έχετε αναβαθμίσει στην iOS 8;

    Με προβληματίζει η απόδοση
    Η συσκευή μου δεν έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο
    Περιμένω την iOS 8.2 έκδοση
    Με προβληματίζουν τα bugs
    H συσκευή μου δεν υποστηρίζει την iOS 8 έκδοση
    Άλλο

    online polls

    Σύμφωνα με την Apple στις 19 Ιανουαρίου του 2015 το 69% των συσκευών της  — iPhones, iPads, και iPods touch — έχουν εγκατεστημένο το iOS 8. Αυτό σημαίνει πως το 28% ακόμη έχει εγκατεστημένη την iOS 7 έκδοση, και το 3% τρέχει το iOS 6 ή κάποιο παλαιότερο λογισμικό της Apple.

    To iPhone 4 που ήρθε στην κυκλοφορία το 2010 είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να τρέξει το iOS 7 και δεν μπορεί να αναβαθμιστεί στο iOS 8.  iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, και iPad mini 3 όλα έρχονται με προ εγκατεστημένο το iOS 8.

    Όλες οι υπόλοιπες συσκευές συμπεριλαμβανομένων των  iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini, και iPad mini 2 μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 8. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να πούμε πως μέρος του 28% είναι συσκευές iPhone 4. Αυτό γιατί είχαμε 10 εκατομμύρια πωλήσεις του iPhone 4 μεταξύ 2010 και 2014 και έτσι αρκετοί χρήστες ακόμη τις χρησιμοποιούμε.

    Αν υποθέσουμε λοιπόν πως δεν χρησιμοποιείτε ένα iPhone 4 ή παλαιότερη συσκευή και αυτή που έχετε μπορεί να λάβει την iOS 8 αναβάθμιση γιατί δεν έχετε προβεί σε μια τέτοια ενέργεια; Τι περιμένετε;

    Πείτε μας την γνώμη σας ψηφίζοντας παραπάνω επιλέγοντας την εξήγηση που ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που πιστεύετε και αφήστε το σχόλιο σας στο φόρουμ μας ΕΔΩ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles