21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Βίντεο που παρουσιάζει ένα iPhone 6 στο Moscone Center κάνει το γύρω του διαδικτύου

    diarroi-iphone-6-wwdc

    Όπως πλέον όσοι μας παρακολουθείτε γνωρίζετε η Apple αυτή την Δευτέρα 2 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες της του ετήσιου World Wide Developers Conference. Ο συνεδριακός χώρος του Moscone Center έχει ήδη στολιστεί εξωτερικά αλλά και εσωτερικά με αναρτήσεις διαφόρων banners τόσο για το iOS 8 όσο και για το OS X 10.10.

    Ένα βίντεο όμως σήμερα κάνει το γύρω του διαδικτύου προκαλώντας έκπληξη μιας και δείχνει στιγμιαία την παρουσίαση ενός iPhone 6 στην κεντρική σκηνή του keynote χώρου. Όπως καταλαβαίνετε έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το πόσο αυτό το βίντεο είναι αυθεντικό η απλά μια καλοστημένη φάρσα και ψεύτικη διαρροή.

    Tranche-iPhone-6

    Το Nowhereelse.fr που αναδημοσιεύει σήμερα το βίντεο δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Συμφωνεί πως σε αυτά τα 10 δευτερόλεπτα έχουμε φωτογραφίες από μια iPhone συσκευή η οποία δεν μοιάζει να είναι ούτε το iPhone 5 ούτε το iPhone 5S μοιάζει και έχουμε διαφορετικό σχεδιασμό αλλά και στρογγυλεμένες άκρες. Στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα για το iPhone 6.

    Antennes-iPhone-6

    Όλες οι διαρροές μέχρι σήμερα βέβαια ανέφεραν πως η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 6 κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο και η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο στο WWDC14 ήταν μηδαμινή.

    Να τονίσουμε βέβαια πως η Apple έχει παρουσιάσει κατά το παρελθόν iPhone συσκευές σε WWDC της όπως τα iPhone 3GS και iPhone 4.

    Αν θέλετε την δική μας γνώμη κρατάμε μια τεράστια επιφύλαξη για το αν το βίντεο είναι αληθινό και για το αν τελικά η Apple θα κάνει μια τόσο μεγάλη έκπληξη. Γιατί πιστέψτε μας με τα σημερινά δεδομένα αν την Δευτέρα δούμε ένα iPhone 6 τότε θα μιλάμε για μια έκπληξη μεγατόνων από την Apple που τα τελευταία χρόνια έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσίασης των συσκευών της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles