21.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Αυτή την στιγμή υπάρχουν προβλήματα με τις iCloud υπηρεσίες της Apple (Updated)

    icloud-photo-library

    Το system Status site της Apple αυτή την στιγμή αναφέρει πως πολλές υπηρεσίες του iCloud αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι πιο αργές για αρκετούς χρήστες.

    Το πρόβλημα αυτό μάλλον έχει να κάνει και με την διακοπή των Amazon Web υπηρεσιών που έχει δημιουργήσει και αυτό με την σειρά του πολλά προβλήματα σε υπηρεσίες του διαδικτύου.

    Πιο συγκεκριμένα η Apple αναφέρει πως υπηρεσίες όπως οι iCloud Backup, iCloud Drive, iCloud Notes, iCloud Web Apps, iWork for iCloud, και Photos έχουν θέματα στις αποδόσεις και την ταχύτητα τους.

    system-status-outage

    Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη αυτή εδώ καθώς και το ποιες υπηρεσίες αντιμετωπίζουν προβλήματα  -apple.com/support/systemstatus

    Update 

    Τα προβλήματα φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν πλήρως πλέον.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles