17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα iOS 10 Lock screen με widgets, Raise to Wake και πολλά ακόμη

    wwdc-2016-ios-10-lock-screen-widgets

    Η Apple ξεκίνησε και επίσημα το WWDC συνέδριο της με το Keynote της στο κοινό και τους προγραμματιστές και εκεί όπως αναμενόταν είχαμε την ανακοίνωση του iOS 10, της 10ης έκδοσης του mobile λογισμικού της εταιρείας που χτυπάει στην καρδιά των iPhone, iPad και iPod Touch.

    Στο iOS 10 αρχικά έχουμε μια εντελώς νέα οθόνη κλειδώματος – Lock Screen, που κάνει ακόμη πιο εύκολο σε κάποιο να απαντήσει σε ειδοποιήσεις ενώ παράλληλα συνεργάζεται ακόμη καλύτερα με την 3D Touch τεχνολογία της εταιρείας. Επίσης δυο νέο χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν άμεσα είναι η εισαγωγή widget σε πλήρη οθόνη καθώς και το Raise to Wake.

    Οι αλληλεπιδράσεις από την οθόνη κλειδώματος είναι πλέον ευκολότερες μιας και η Lock Screen είναι σαφώς πιο διαδραστική με τον χρήστη. Με το Raise to Wake μπορείτε να δείτε την Lock Screen σας και όλες σας τις ειδοποιήσεις χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε κάποιο κουμπί. Απλά ανασηκώνετε το iPhone σας στο επίπεδο των ματιών σας.

    Στιγμιότυπο 2016-06-13, 9.17.40 μμ

    Όλες οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος μπορούν να δεχτούν 3D Touch κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στις απαντήσεις των διάφορων ειδοποιήσεων σας. Τα 3D Touch Peek επίσης είναι δυναμικά και έτσι μπορείτε να έχετε ακόμη καλύτερες προεπισκοπήσεις.

    Για παράδειγμα με το 3D Touch στην εφαρμογή των μηνυμάτων μπορείτε να δεχτείτε μια ειδοποίηση στην κεντρική οθόνη κλειδώματος και να απαντήσετε άμεσα αλλά να δείτε και το περιεχόμενο του μηνύματος που σας αποστείλανε.

    Στο iOS 10 επίσης μπορείτε να κάνετε ένα απλό slide στα δεξιά της οθόνης κλειδώματος και να ανοίξετε πάρα πολύ γρήγορα την εφαρμογή της κάμερας. Η με ένα άλλο από slide να δείτε τα widgets των ειδοποιήσεων σας.

    Στα widgets κάνοντας tap στο More μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles