16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Αυτή είναι η θήκη που χρησιμοποιεί η Apple για να μην διαρρέουν τα πρωτότυπα της

    Apple-iPhone-prototypes-stealth-case-004

    Πριν από 6 χρόνια ένας μηχανικός της Apple κατά λάθος άφησε ένα iPhone 4 πρωτότυπο σε ένα μπαρ και τα υπόλοιπα έμειναν στην ιστορία…

    Ο άνθρωπος που το βρήκε δεν είχε καταλάβει αρχικά ότι στα χέρια του βρισκόταν το τότε μεγαλύτερο μυστικό της Apple καθώς η συσκευή είχε την εμφάνιση μιας 3GS.

    O γνωστός Sonny Dickson και μέσω του MacRumors μας δείχνει σήμερα την ειδική θήκη που χρησιμοποιεί η Apple έτσι ώστε όσο μπορεί να μειώνει τις διαρροές για τις πρωτότυπες συσκευές της.

    Αν όντως η παραπάνω φωτογραφίες είναι αληθινές τότε παρατηρούμε πως η θήκη κάνει πολύ καλή δουλεία μιας και κρύβει τον σχεδιασμό της συσκευή. Μάλιστα υπάρχει και ταινία ασφαλείας έτσι ώστε οι μηχανικοί να μην σκεφτούν καν να ανοίξουν τη θήκη αυτή.

    iphone-security-case

    Επίσης υπάρχει ένα QR κωδικός έτσι ώστε η Apple να μπορεί να εντοπίζει κάθε ώρα και στιγμή την τοποθεσία της συσκευής.

    Παρακάτω έχουμε ένα iPhone 6 πρωτότυπο με ένα τέτοιο QR στο πίσω μέρος του.

    Apple-iPhone-prototypes-stealth-case-003

    Ένα από τα προβλήματα αυτών των θηκών είναι μάλλον η παρεμβολές σημάτων. Αυτό μάλλον συνέβη με το iPhone 4 και το πρόβλημα της κεραίας που παρουσίασε μιας και όντας μέσα σε μια τέτοια θήκη οι μηχανικοί δεν είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν την συσκευή χωρίς αυτή στα χέρια τους.

    Αυτό το λάθος είχε στοιχίσει τότε στην Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles