20.8 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Αυτή είναι η ειδική (RED) έκδοση του iPhone 7/Plus (Τιμολόγηση)

    product_red_box

    Η ειδική κόκκινη έκδοση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι γεγονός! Ο Tim Cook δήλωσε με βάση αυτό το γεγονός:

    “Από την στιγμή που ξεκινήσαμε την καμπάνια (RED) 10 χρόνια πριν οι καταναλωτές μας συνέβαλαν απίστευτα σημαντικά στην μάχη κατά της εξάπλωσης του AIDS με βάση τις αγορές τους, από το πρώτο iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition μέχρι σήμερα με (RED) Beats και αξεσουάρ για iPhone, iPad και Apple Watch. Η εισαγωγή αυτού του πανέμορφου ειδικής έκδοσης (PRODUCT) RED iPhone είναι μια ιδιαίτερη κυκλοφορία για εμάς και ανυπομονούμε να το δούμε στα χέρια των καταναλωτών μας για περισσότερους από έναν λόγους”

    Τα iPhone 7 και 7 Plus λοιπόν αποκτούν έναν νέο μοναδικό χρωματισμό – Κόκκινο – και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να του αντισταθεί.

    Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω από το ίδιο το κουτί μέχρι το φινίρισμα της ίδιας της συσκευής η Apple έχει βάλει πολύ μεράκι σε αυτόν τον χρωματισμό για αυτή την ειδική έκδοση του iPhone.

    iphone-red bodyonlky donotuse red-iphone-7

    Πόσο λοιπόν θα στοιχίζει αυτή η νέα ειδική έκδοση του iPhone 7 και πότε θα κυκλοφορήσει;

    Οι πρώτες τιμολογήσεις έγιναν διαθέσιμες σε Αγγλία και Αμερική όπου και βλέπουμε:

    • iPhone 7 (128GB): £699/$749
    • iPhone 7 (256GB): £799/$849
    • iPhone 7 Plus (128GB): £819/$869
    • iPhone 7 Plus (256GB): £919/$969

    H Apple θα ανοίξει το σύστημα των προ παραγγελιών την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

    Ο χρόνος παράδοσης και οι διαθεσιμότητες δεν έχουν προκαθοριστεί ακόμη αλλά αναμένεται η αρχική τους ζήτηση να είναι πολύ μεγάλη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles