14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αυτά τα διαδραστικά site σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε συνδυασμούς Apple Watch band & εφαρμογών

    Screen Shot 2015-03-05 at 02.50.26

    Δυο νέα διαδραστικά εργαλεία σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε το Apple Watch πριν αυτό κυκλοφορήσει επίσημα τον επόμενο μήνα. Το πρώτο σας επιτρέπει αν πειραματιστείτε με Apple Watch χρωματιστά σασί με διαφορετικά λουράκια που θα κάνει η Apple διαθέσιμα ενώ το δεύτερο σας επιτρέπει να παίξετε με εφαρμογές του Apple Watch που ήδη έχουν ανακοινωθεί πως θα είναι έτοιμες κατά το λανσάρισμα του.

    MixYourWatch.com: Γνωρίζουμε πως η Apple θα πουλάει ξεχωριστά λουράκια ως αξεσουάρ όταν το Apple Watch κυκλοφορήσει αλλά δεν έχουμε ακόμη καλύτερα εικόνα για αυτά αλλά και την ποικιλία. Μπορείτε λοιπόν εσείς μέσω αυτού του site να δημιουργήσετε τον δικό σας συνδυασμό και να ευχηθείτε πως η Apple θα κάνει μια τέτοια επιλογή διαθέσιμη.

    Δείτε τους παρακάτω δικούς μας συνδυασμούς και φτιάξτε τον δικό σας.

    Screen Shot 2015-03-05 at 02.51.01

    WatchAware.com: Οι προγραμματιστές σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν τις επερχόμενες εφαρμογές τους στο Apple Watch. To εν λόγω site συγκεντρώνει όλες αυτές τις εφαρμογές που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα σε ένα μέρος και σας επιτρέπει να δείτε την διαδραστικότητα τους με τον χρήστη και έτσι να πάρετε μια ιδέα για το πως θα λειτουργούν στο Apple Watch.

    watch-demos-1024x423

    Μερικές από αυτές που θα βρείτε είναι οι Pinterest, American Airlines, MLB at Bat, Run 5K, Twitter, και μερικές της Apple όπως η Maps.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles