23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τα πρώτα “Spring Forward” banners έκαναν την εμφάνιση τους

    yerba-640x427

    Είμαστε 5 μέρες μακριά από το να ανακαλύψουμε όλα όσα θέλει να μας παρουσιάσει η Apple στο πρώτο event της για το 2015. To “Spring Forward” event όλοι περιμένουμε μια αναλυτική παρουσίαση του Apple Watch ενώ μπορεί να έχουμε ακόμη και κάποιες εκπλήξεις.

    Η διαδικασίες λοιπόν για αυτό το event στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco έχουν ξεκινήσει.

    Ομάδα της Apple ξεκίνησε σήμερα να στολίζει το εξωτερικό του κτιρίου και έτσι ένα τεράστιο Apple Logo έκανε την εμφάνιση του. Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός αυτός και δεν έχουν ανέβει όλα τα banners πάρα αυτά η Apple χρησιμοποιεί τα ίδια γραφικά που είδαμε στην πρόσκληση που απέστειλε την προηγούμενη εβδομάδα.

    Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη η Αpple έχει κατασκευάσει ήδη και ένα επιπλέον κτίριο – τέντα στο πίσω μέρος του εκθεσιακού χώρου όπου μάλλον θα χρησιμοποιηθεί για την demo παρουσίαση στον τύπο και τους δημοσιογράφους.

    Θα σας παρουσιάσουμε και άλλες φωτογραφίες κατά την διάρκεια της ημέρας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles