14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτά είναι τα χειρότερα Passcodes που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος στο iPhone του

    Πάνω από το 25% των smartphones μπορούν να γίνουν cracked χρησιμοποιώντας έναν από τους 20 πιο σύνηθες συνδυασμούς PINs που χρησιμοποιούν οι χρήστες σε ευρεία βάση.

    Η ερευνήτρια ψηφιακής ασφάλειας Tarah Wheeler κοινοποίησε μια λίστα από αυτά τα PINs, μια λίστα που δημιουργήθηκε μετά από έρευνα του SANS Institute που αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό ψηφιακής ασφάλειας στον κόσμο.

    Κάποιοι συνδυασμοί αριθμών – PINs – στην λίστα αυτή δεν προκαλούν έκπληξη είναι η αλήθεια αλλά πάρα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε.


    Φυσικά δεν χρειάζεται να σας πούμε πως αν το Passcode που χρησιμοποιείτε στην iPhone ή iPad συσκευή σας είναι ένα από τα παραπάνω θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα στην αλλαγή του!!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles