24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Απίστευτα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή του event της Apple

    Apple-Flint-Center-mystery-building

    Πλέον μένουν λιγότερο από 24 ώρες για το event της Apple και τα μέτρα ασφαλείας στο Flint Center όπου θα λάβει χώρα η παρουσίαση είναι ειλικρινά πρωτοφανή.

    Ο Leander Kahney του Cult Of Mac που βρίσκεται ήδη στην περιοχή αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο από την πλευρά της Apple σε event.

    Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει στον χώρο της παρουσίασης ένα ειδικό σύστημα ασφάλειας με κάμερες. Επίσης υπάρχει επί 24ωρου βάσεως προσωπικό ασφαλείας.

    Το εν λόγω προσωπικό μάλιστα έχει ως αποστολή να ελέγχει ότι κανείς δεν βγάζει φωτογραφίες από το εσωτερικό του χώρου. Όλο το προσωπικό που κινείται εντός έχει τις κάμερες των κινητών τους καλυμμένες με ειδική ταινία η οποία μάλιστα αλλάζει χρώμα αν κάποιος προσπαθήσει να την αφαιρέσει από την συσκευή του.

    “Αν αλλάξει χρώμα θα μας απολύσουν αμέσως” αναφέρει ένας υπάλληλος. “Μας ενημέρωσαν να αφαιρέσουμε προσωπικές φωτογραφίες από τις συσκευές μας γιατί η ασφάλεια του χώρου θα έχει πρόσβαση στα άλμπουμ μας κατά την είσοδο και έξοδο μας από τον συνεδριακό χώρο”

    Το λευκό κτίριο που έχτισε η Apple παραμένει επίσης ένα μεγάλο μυστήριο και κανείς δεν ξέρει τι έχει ετοιμάσει η Apple εσωτερικά του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles