18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iTunes Store δεν είστε οι μόνοι

    appstoredown

    Αν έχετε προβλήματα στην λήψη εφαρμογών ή στην εγκατάσταση αναβαθμίσεων από το App Store δεν είστε οι μόνοι.

    Καλό θα ήταν κάθε φορά που έχετε κάποιο πρόβλημα να ελέγχετε το Apple’s system status page, έτσι ώστε να δείτε αν το iTunes Store αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

    iTunes-Store-System-Status

    Στην προκείμενη περίπτωση το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει τα iTunes Store, App Store, και Mac App Store σε αγορές και αναβαθμίσεις.

    Οι χρήστες που φαίνεται να έχουν επηρεαστεί είναι από όλο τον κόσμο μέχρι στιγμής και έτσι δεν έχουμε κάποιο μεμονωμένο πρόβλημα.

    Mac-App-Store-Issue-1024x800

    Η επίσημη απάντηση της Apple ήταν:

    “Χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις παραπάνω υπηρεσίες μας. Διεξάγουμε έρευνα και θα σας πούμε άμεσα για την εξέλιξη της επίλυσης το συντομότερο δυνατό”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles