15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αναφορά δείχνει ένα “iPhone SE” με μια 4.7-ιντσών οθόνη την Άνοιξη του 2020

    Η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει την γραμμή του iPhone 11 την επόμενη εβδομάδα. Βέβαια για την βιωσιμότητα και την κερδοφορία της εταιρείας αυτές οι νέες ναυαρχίδες θα δώσουν ιστορικά μόνο το μισό περίπου των πωλήσεων συνολικά σε iPhone. Τα φτηνότερα μοντέλα είναι εξίσου σημαντικά για την εταιρεία. Επίσημα αυτή την στιγμή αγορά η Apple ως οικονομικότερα μοντέλα έχει τα iPhone 8 και iPhone 7. Είναι πολύ πιθανόν ότι το iPhone 7 θα σταματήσει να γίνεται διαθέσιμο όταν η εταιρεία λανσάρει τα νέα iPhone 11.

    Μια σημερινή αναφορά από το Nikkei δείχνει ότι η Apple σχεδιάζει να λανσάρει ένα 4.7 ιντσών iPhone μοντέλο την άνοιξη που ουσιαστικά θα αποτελέσει τον διάδοχο του iPhone SE στην αγορά σε ότι θα αφορά και την τιμολόγηση του.

    Το iPhone SE ήταν η 4 ιντσών επιλογή σε μια περίοδο που η Apple μετακίνησε όλα τα άλλα μοντέλα της στις 4.7 και 5.5 ίντσες. Η συσκευή ήταν τεράστια επιτυχία και χάρη στην μικρή σχεδιαστική υπογραφή αλλά και εξαιτίας της τιμολόγησης της.

    Η σημερινή αναφορά του Nikkei κάνει λόγο για ένα νέο 4.7 ιντσών iPhone μοντέλο που θα είναι πανομοιότυπο με το iPhone 8.

    Ο διάδοχος του iPhone SE θα έχει μια LCD οθόνη για να μείνει το κόστος χαμηλό αλλά στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε νέο hardware όπως τον επερχόμενο A13 επεξεργαστή. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν αυτή η συσκευή θα έχει ένα Touch ID και Home Button ή αν θα ενσωματώσει το πιο ακριβό Face ID σύστημα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles