20.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Αναλυτής: Η Apple έχει μια ομάδα που δουλεύει πάνω στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας

    Google-Glass-iOS-teaser-001-1024x555

    Ο γνωστός αναλυτής Gene Munster της Piper Jaffray σε έκθεση του αναφέρει πως η Apple έχει μια μικρή ομάδα που δουλεύει πάνω στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας με σκοπό να εισέλθει στο μέλλον και σε νέες αγορές.

    Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Βάση συνομιλιών με επαφές μου στην βιομηχανία και στον χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας, πιστεύουμε πως η Apple έχει μια μιρκή ομάδα που δουλεύει σε αυτό τον χώρο”

    Βέβαια και ο ίδιος ο αναλυτής τονίζει πως ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά μπορεί να αργήσει πολύ να το εμφανίσει η Apple και μάλιστα μπορεί να πάρει και δεκαετίες.

    Η ιδέα πίσω από αυτή την ομάδα και τις κινήσεις της Apple στον χώρο αυτό είναι το να κάνει το επόμενο μεγάλο τεχνολογικό βήμα στην τεχνολογία και να προσφέρει μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη λύση από αυτές που υπάρχουν αυτή την στιγμή προσφέροντας μάλιστα περισσότερες υπηρεσίες από ότι το Google Glass.

    Όσο αφορά το Google Glass αντικειμενικά κάποιος μπορεί να πει πως απέτυχε στον χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας και πλέον η Google έχει αναθέσει τις τύχες του στον “πατέρα του iPod” Tony Fadell.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles